6 дни на Керамоти – 08.07.2023 – 13.07.2023г.

Програма:

  1. Първи ден: Отпътуване от гр. Хасково в 7,00ч. от ,,Кауфланд”. Посещение на православен манастир „Успение Богородично” в Корнофилия. Кратка почивка. Отпътуване за Керамоти. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж.
  2. Втори ден: Закуска. Свободно време за плаж. Възможност за организирана вечеря в гръцка таверна.
  3. Трети ден: Закуска. Свободно време за плаж и разходка.
  4. Четвърти ден: Закуска. По желание срещу допълнително заплащане обиколка на о. Тасос с автобус. ( 40,00лв. при минимум 30 пълноплащащи – полудневна екскурзия)
  5. Пети ден: Закуска. Свободно време за плаж.
  6. Шести ден: Закуска. Плаж. Освобождаване на хотела около 11.30 – 12.00 ч. Отпътуване след обяд за България. Посещение в Порто Лагос на мястото, където е стъпила Св. Богородица край тракийското езеро Вистонидас (Бору гьол), посещение на църквите „Св.Богородица“ и „Св.Николай Чудотворец“, където намират изцеление деца. Храмовете живописно са разположени сред морските води, до тях се стига по понтонни мостчета. Привечер пристигане в Хасково зад магазин „Кауфланд“.

.

ЦЕНА: от 360,00 лева

Цената  включва:

  • пет нощувки с включени закуски в хотел Golden Sands 2* или подобен;
  • транспорт с луксозен автобус;
  • водач по време на пътуването;
  • застраховка за лица до 65години; от 65г. до 70 години – 8,00 лв., за лица над 70 години 13,00лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30. Посочената цена е валидна за резервации, направени до 15.03.2023г.

Забележка: Багаж: 1 куфар до 20 кг в багажното помещение и 1 ръчен багаж в салона на автобуса

Туристическа програма до остров Тасос: Отпътуване за острова, автобусна обиколка на о. Тасос – вечно зеленият остров, истинско съкровище за Гърция – с богата история и археологически находки, пръснати из целия остров. Ще се любуваме на прекрасни заливи и градини с маслинови дървета. Ще посетим магазин и работилница за сребърна и златна бижутерия „Ирис”. Ще посетим женския манастир „Св. Архангел Михаил“, където се пази частица от Светия кръст на Христос. Ще се отправим към най – големия град на острова – Лиминария, туристически тур и време за почивка, възможност за обяд. Връщане обратно с ферибот в Керамоти.